Video's - 20 april 2018   10:55 Faction Skis zet ‘Zermatt’ segment uit This Is Home GRATIS online

Door:

Faction Skis is weer gestart met het showen van beeldmateriaal uit This Is Home en daar zeggen we nooit nee tegen!

Wil je eerst de andere video’s zien van This Is Home van Faction Skis voordat je je aan de Zermatt editie waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Toen we deze ‘online gooi sessie’ van Faction Skis voorbij zagen komen bedachten we ons minimaal een ding. En die was? Nouja, we moesten toch nog even diep in ons archief duiken hoor. Want eh… De laatste keer dat ze zoiets deden was ergens in januari en de laatste keer dat ze überhaupt iets over een resort of plek online gooiden was op eind november van vorig jaar!

Ja, dat is dus best wel even geleden. Maar je hoort ons verder ook niet klagen, want This Is Home van Faction Skis maakt ons gewoon blij en als we dan het Zermatt segment voorbij zien komen dan zijn we bijna als een kind in een snoepwinkel.

Dit is namelijk de extended cut en daarmee krijgen we minimaal zes minuten aan vers beeldmateriaal op ons scherm getoverd en die wilden we je niet onthouden. Dus, doe ons en jezelf een lol en klik even op play, want Johnny Collinson en Sam Anthamatten maken je dag helemaal compleet. Als die nog niet compleet was natuurlijk. Als dat het geval is dan maken ze ‘m… Eh, nog completeter?

Ach, weten wij veel. Dit is gewoon heerlijke footage van This Is Home, die moet je gewoon even zien.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's