Video's - 24 november 2019   17:47 Faction zet ‘Women’s Segment’ van THE COLLECTIVE online

Door:

Oh yes they did! Faction is gestart met het online flikkeren van segmenten en daar worden we vrolijk van en al helemaal als het die van de vrouwen is!

En nee, dat komt niet omdat we mannen zijn en puur en alleen graag naar de vrouwen kijken. Dus als je dat dacht dan kan je weer gewoon rustig beginnen met je haren die omhoog staan weer omlaag te vegen want dat is niet het geval.

Kijk, we zullen niet ontkennen dat we een Mathilde Gremaud of een Sarah Hoefflin leuke verschijningen vinden, maar uiteindelijk zit toch die goggle op hun face en gaat het gewoon om het talent wat ze meebrengen naar de berg. En dat ski talent, dat is er eentje waardoor ze bij Faction Skis zitten.

En laat dat nou net de reden zijn waarom ze ook een segment hebben gekregen in THE COLLECTIVE, de nieuwste film van Faction Skis!

Ja, dat klinkt ook best reëel in de oren, right? Dat dachten wij ook en de aankomende minuten ga je dus Kelly Sildaru, Sarah Hoefflin, Mathilde Gremaud, Giulia Tanno, Caroline Claire & Margaux Hackett voorbij zien komen. Een fijn team als je het ons vraagt en het kan dan ook niet anders dat Faction er zelf ook trots op is.

De situatie rondom dit segment is overigens als volgt: “Away from the judges, the floodlights and the pressures of the competition stage, the crew set their sights on shredding together to produce one of the most fun, upbeat terrain park segments of the year. The aim: Showcase the insane level that women’s park skiing has risen to and inspire the next generation to push the bar higher”, en als je het niet begrijpt dan zullen we het nog even kort en krachtig voor je vertalen:

Er staat dikke content op je te wachten als je op play klikt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's