Video's - 28 februari 2017   16:20 Filip Flisar skiet door de straten heen met een jetpack op z’n rug!

Door:

Filip Flisar ken je natuurlijk vooral vanwege z’n epische snor en de bijbehorende moustache helm én pak, maar hij kan ook een aardig potje skiën. Zelfs met een jetpack op z’n rug! 

Flisar werd bij de Olympische Spelen van Sochi in 2014 een soort van cultheld toen hij met een epische snorren helm aan de start verscheen en zelf heeft ‘ie natuurlijk al jaren een machtige krulsnor op z’n bovenlip! Maar hij kan dus ook een heel goed potje skiën aangezien hij al een keer kampioen is geworden bij ski-cross!

Een tijdje geleden liet hij zien dat jij niet alleen goed kan crossen op ski’s, maar dat rondjagen op ski’s met een jetpack ook geen issue is voor mr. Moustache. Deze keer gooit ‘ie nog een beetje olie op het vuur door met z’n jetpack niet zomaar te gaan skiën, maar juist de straten in te gaan! In Maribor lag er namelijk wel genoeg sneeuw (en ijs) om een aardig potje te rammen, maar het is daar zo vlak als wat. En dan is een jetpack wel een mooie toevoeging natuurlijk!

Filip Flisar Filip Flisar Filip Flisar

Want ja, met zo’n jetpack jaag je door de stad heen alsof het niks is en dat kreng kan Filip een topspeed geven van dik 120km/h. En dat dus met een soort van bom op je rug! Remmen voor de stoplichten is wel eventjes lastig, maar fuck it. Hoe vaak kan je nu met een jetpack op je rug door de stad heen racen? Gewoon het gas open gooien en keihard door de straten jagen alsof je leven ervan afhangt. Dat alles met natuurlijk z’n epische snor die wappert in de wind. Check hier de beelden:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's