Video's - 17 december 2019   16:55 ‘Fire On The Mountain’ van Chris Benchetler is nu volledig te bekijken!

Door:

Heb je even een half uur tijd voor een film waarin een zieke crew aan snowboarders en skiërs op je beeldscherm komen? ‘Fire On The Mountain’ is namelijk uit en die wil je even zien!

Het is dus eigenlijk geen vraag of je even tijd hebt, want het zou toch zonde zijn wanneer je deze film van Crhis Benchetler links zou laten liggen. Hij heeft er z’n ziel en zaligheid ingedrukt en jij besluit dat je ‘m links laat liggen? Kom op, you’re better than that!

Maar zonder gein, hoe krijg je het voor elkaar om zo’n onmogelijk lekkere crew samen te stellen? Waarschijnlijk waren ze stuk voor stuk enthousiast toen ze het idee achter de film hoorden, waarna ze iedereen hebben gebeld dat ze hierin mee moeten doen. Ofzoiets? We weten het niet, maakt ook niet uit, want het resultaat telt en die is lekker. Een mix van surfen, avontuur en grandioos lekkere winterse shots. Van big mountain tot japans poeder en van zelf gebouwde schansen tot… Spines waar je enkel van zal dromen om die te rijden.

En hoe gaaf het allemaal is, uiteindelijk is het in ‘Fire On The Mountain’ wachten op het moment dat ze met lichtgevende pakken van de berg af gaan terwijl er links en rechts nog meer kleur aan de berg wordt gegeven. Dat was in de trailer al een momentje waar we warm voor draaiden, dus dat moest wel echt even aandacht aan geschonken worden.

Nou, daar werkt Chris Benchetler graag aan mee, want er zit heel wat actie in terwijl de lichtgevende pakken worden gedragen! Fancy is het zeker, waarna de sneeuwmomenten worden ingeruild voor wat surfactie. Om naderhand weer terug te gaan naar het snowboarden en skiën natuurlijk, want tja… Het blijft wel een wintersportfilm, eh!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's