Video's - 29 oktober 2019   19:56 ‘Fire On The Mountain’ van Chris Benchetler wordt moeilijk dik en dit is de trailer

Door:

Niets gelogen aan het onderwerp, want wanneer je zelfs nachtsessies met allerlei kleuren gaat filmen terwijl er ski & snowboard atleten van wereldniveau voorbij vliegen… Dan ben je wel next level bezig en dat is precies wat Chris Benchetler heeft gedaan in ‘Fire On The Mountain’!

We dachten in eerste instantie dat Teton Gravity Research de film had gemaakt. Mede doordat zij ‘m via hun kanalen online hebben gegooid en ze als co-producers in de credits staan. “Houdt het ook een keer op bij Teton Gravity Research, hoeveel f*cking brute films maken ze wel niet in een jaar tijd?!” Was toch zeker een van de teksten die hier toen door de lucht ging toen dit bericht naar buiten kwam, maar dat moest dus allemaal even genuanceerd worden.

Maar dan nog. Naar alle waarschijnlijkheid verkijken we ons grandioos op de grootte van Teton Gravity Research en daardoor dus ook de capaciteit van de hoeveelheid films die ze in een jaar kunnen produceren, want drie films van formaat (deze, Winterland & Roadless) én dan ook nog een film over de Ford Ranger? Allemachtig. We buigen even nederig ons hoofd voor TGR, want dit is wel echt ‘doorpakken XL’ waar we het nu over hebben.

Volgens Chris Benchetler (of dus TGR we twijfelen nu over alles) is improvisatie dé kern die deze film bij elkaar houdt en deze korte film moet gewoon van je scherm af gaan spatten. Dat vinden we allemaal helemaal prima, maar waar gaat het precies over?

Grateful Dead

Nou, dat gaan we je even haarfijn uitleggen. Chris Benchetler is namelijk wel fan van een beetje psychedelische kunst en dus had hij het idee om daar eens iets anders mee te gaan doen! De legendarische psychedelische band Grateful Dead werd erbij gehaald en niet helemaal toevallig is Fire On The Mountain een van de bekendste nummers die ze gemaakt hebben in de jaren ’70. Om een ode aan deze psychedelische vibes te geven heeft Benchetler samen met z’n crew echt alles uit de kast gehaald en één ding is zeker: brute beelden gegarandeerd! Ken je die video van een paar jaar geleden nog, die gemaakt werd om reclame te maken van Philips met al die lichten? Denk daaraan, maar dan op mach 10 én keihard aan de drugs. Of zoiets. We weten het ook allemaal niet!

Ja, vertel het ons dus maar. Wat we verder weten is dat ze dus ook nog even de zee induiken, nachtsessies eruit beuken, vanalles met lichtgevende pakken gaan doen en dat namen als Chris Benchetler, Michelle Parker, Jeremy Jones, Danny Davis en terug van weggeweest Kimmy Fasani op je scherm gaan komen. Ergens in november moet hij uit gaan komen dus stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's