Video's - 23 november 2021   14:35 FLYT van ShredBots komt eraan en trapt af met heerlijke trailer inclusief Torstein Horgmo

Door:

ShredBots heeft met FLYT weer iets grandioos in handen. En nog mooier: FLYT is in 5 delen gehakt en ze gaan het stukje bij beetje aan je voeren, met Torstein Horgmo in de hoofdrol.

Zet je dus maar schrap, want vanaf 1 december is het feest bij ShredBots. En daarom dus ook meteen bij ons, aangezien we niets willen missen van FLYT en jou daar gezellig in meenemen. Want we hoeven je niet meer te vertellen dat het maken van een snowboardfilm vooral veel vloeken, crashen, zoeken, proberen en soms ook nog eens wachten is, toch?

“It’s been 2 weeks. Haven’t got a shot yet. Starting to worry on me a little bit”, aldus een geëmotioneerde Torstein Horgmo tijdens het startshot van FLYT. Oh boy, daardoor weet je meteen dat FLYT een film gaat worden waar we lekker diep de materie in kunnen duiken. Torstein Horgmo ziet snowboarden namelijk niet perse als een sport, maar meer als een manier van kunst. Daarnaast gaat de door Rockstar Energy gesponsorde snowboarder uit Noorwegen ook in op de periode die hij als ‘rock bottom’ bestempelt.

Genoeg om naar uit te kijken dus, aangezien je na dit alles ook nog eens flinke bangers kan gaan verwachten. Oh, en als je je afvraagt: “allemaal leuk, maar waar staat FLYT in vredesnaam voor? Hebben ze weer een kat over het toetsenbord laten lopen omdat ze geen inspiratie konden vinden?” dan is het antwoord NEEN. FLYT is namelijk Noors voor flow!

Ja, dat wist je niet he? Bij deze weer wat geleerd. Oké we mogen weer naar de beelden verwijzen dus dat doen we bij deze dan ook met alle plezier:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's