Video's - 20 november 2020   15:48 ‘Follow The Forecast’ van Blank Collective is volledig te bekijken en zit bomvol diepe poederruns

Door:

De titel laat al een hoop vrij over wat er het komende uur gaat gebeuren en daarmee is ‘Follow The Forecast’ van Blank Collective precies wat je nodig hebt om je weekend goed te beginnen! Lang verhaal kort? DIEPE POEDER ALERT!

Wat een feest is het toch om naar ‘Follow The Forecast’ van Blank Collective te kijken. Maar echt. Tegelijkertijd, en dit zeggen we vaker maar het is en blijft gewoon een probleem dus we blijven het zeggen, is het echt bijna een marteling aan het worden dat we hier naar aan het kijken zijn.

Omdat er bar weinig goede vooruitzichten zijn dat er met de kerst bijvoorbeeld meters gemaakt kunnen worden.

Maar hey! Hoe lekker zou het zijn als het dan toch allemaal wel gewoon weer zou kunnen? Dat je wél die gordijnen opzij kunt schuiven om erachter te komen dat het heeft gedumpt en dat je dan wél naar de lift kan gaan om wél die eerste lift te pakken om daarna wél…

…Naja, you get the point. Blank Collective is met ‘Follow The Forecast’ weer on fire en daarmee gaan ze gezellig door met waar ze tijdens ‘The 7 Stages of Blank‘ waren gebleven. Toen startte de film ook met een heerlijk segment en dat is nu niet anders. Want als je iemand hoort zeggen: “This is pillow camp, with the blank crew. This is Alexi, this is Jordy, I’m Chris. We’re gonna ski pillows. We’re out here camping. Hiiihaaaa!” Dan weet je dat het goed zit.

Verder ga je nog Stan Rey, Josh Daiek, Anna Segal, Aaron Blunck, Cody Townsend, Sam Kuch, Riley Leboe, Barclay Desjardins, Lexi Dupont, Ian Morrison, ABM, Cole Richardson, Sage Cattabriga-Alosa en Drew Peterson voorbij zien komen wat het feest alleen nog maar groter maakt. Snel de popcorn erbij pakken en aanslingeren dus deze Follow The Forecast!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's