Video's - 9 december 2018   12:58 Freeride World Tour atleten bouwen een feestje in Kicking Horse na uitstellen van wedstrijd

Door:

Want tja, wat zou jij doen als de wedstrijd elke keer een dag verschoven wordt?

Juistum, je ramt ‘m met je vrienden door de verse poedersneeuw heen natuurlijk! Want ook al zijn er nog wel meer ideeën te verzinnen om te gaan doen als je wedstrijd die dag niet doorgaat, zoals bijvoorbeeld après-skiën om 11 uur ‘s ochtends, deze atleten hebben de ski’s wel onder gebonden en gelukkig voor ons is alles vastgelegd. Dus bij deze even een halleluja dankjewel richting de technologie van vandaag de dag.

Zo, wat zijn we toch weer dankbaar vandaag. Anyway, wat ons betreft dus een goede keuze van de Peak Performance atleten die aan de Freeride World Tour meedoen, want wie zit er niet op dikke poederlijnen te wachten? En ja, het is zuur als je wedstrijd voor de zoveelste keer naar een andere dag gezet wordt, maar dat is én onderdeel van de sport én moeder natuur die niet met zich laat sollen.

Want dat is één van de weinig redenen dat een wedstrijd wordt verschoven, namelijk het weer. En ook al kan de organisatie de wedstrijdface niet vrijgeven omdat er op dat punt bijvoorbeeld teveel wind staat, dat wil niet zeggen dat je nergens meer terecht kan. En dat hebben de Peak Performance atleten Henrik Windstedt, Hedvig Wessel en Lucas Stål Madison begrepen ook. Gluur hieronder dus gezellig met ze mee want ze gaan namelijk als een raket. Laat die Freeride World Tour dus maar komen, gelukkig duurt het nog maar… Eh… Iets meer dan veertig nachten slapen.

Aii, pijnlijk om dat te moeten constateren.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's