Video's - 17 februari 2021   14:57 Freeride World Tour bevestigt eerste stop in Ordino Arcalis, showt heerlijke trailer om je op te warmen

Door:

Zet het alvast maar in je agenda: vrijdag 9.45 uur wordt er live ingeklikt in Ordino Arcalis voor de eerste stop van de Freeride World Tour! Enne, zei iemand daar verse trailer om je enthousiast te krijgen?

Jazeker zei daar iemand verse trailer om je enthousiast te krijgen want dat is gewoon volle bak aan de orde. Het is namelijk een fijne manier om iedereen even op scherp te zetten en tevens te laten weten dat er een wedstrijd aan zit te komen. Zonder dat je iedereen irriteert met de zoveelste push notificatie op je telefoon natuurlijk.

Aanstaande vrijdag is het dan zover: de Freeride World Tour gaat eindelijk van start en het gaan zeker nog twee lange dagen worden voordat het vrijdag is. Gelukkig was er nog wel The YETI Natural Selection Tour die ons al in de goede sferen deed komen, dus dat hielp. Enorm. Maar zoals je weet: één wedstrijd maakt nog geen leipe winter.

Daar heb je dus meer wedstrijden voor nodig en de Freeride World Tour doet gezellig mee in deze hype. Lang verhaal kort: zet even in je agenda dat je van 9.45 tot 12.45 een enorm belangrijke call hebt waar je écht niet onderuit kan en waar je collega’s je écht niet bij mogen storen. Of verzin er maar op los, het boeit ons niet, als je maar gaat kijken. En tot die tijd even de trailer van de Freeride World Tour wedstrijd die eraan zit te komen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's