Video's - 5 februari 2020   12:31 Freeride World Tour dropt verse teaser voor komende wedstrijd in Kicking Horse

Door:

It’s time to get rowdy! De Freeride World Tour is in Kicking Horse aangekomen en dat gaat uiteraard gepaard met een dikke teaser om je op de banken te krijgen. En je weet meteen wanneer hij wordt verreden!

Want dat laatste is natuurlijk ook wel handig om te weten. Vanaf morgen staat hij namelijk gepland en dan had het dus al kunnen gaan gebeuren, maar we kunnen je bij deze melden dat de eerste kans van slagen pas op een vrijdag is.

Dit alles vanwege het weer en dat terwijl het de afgelopen dagen meer dan prima was daar in Canada. Tja, jammer maar helaas zullen we maar zeggen. Voordeel is wel dat door dit lekkere weer iedereen al aangekomen is én z’n sporen heeft gemaakt, dus of iedereen er klaar voor is?

Reken maar van yes! Overigens hebben we ook maar meteen even wat inside informatie voor je opgesnord en die onder de teaser neergezet, zodat je ook meteen even een feeling krijgt hoe het er op dit moment voor staat. Want geef de atleten een GoPro, stuur ze de berg op en ze komen honderd procent zeker terug met footage waar je later op je computer met grote ogen naar kijkt.

It’s a fact! Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd hoe ze het met de livestream gaan doen, hoe Craig McMorris & Logan Pehota het er vanaf gaan brengen én wat de wedstrijd gaat brengen. Al met al? Genoeg om naar uit te kijken dus en laten we hopen dat Kicking Horse op vrijdag al meteen afgevinkt kan gaan worden. We keep you posted!

Fotocredit: J. BERNARD voor Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's