Freeride. Video's - 21 januari 2022   8:53 Freeride World Tour gooit GoPro highlights edit online voordat het seizoen begint

Door:

En het seizoen begint al bijna, dus dit is zo’n video waardoor je weer extra veel zin moet gaan krijgen in een nieuw seizoen van de Freeride World Tour! Maar, lukt dat ook?

Tja, eh, dan moet je niet bij ons wezen he. We zijn al enthousiast als er een podcast van de Freeride World Tour online komt. En dat terwijl we podcasts echt helemaal zaad vinden. Oke niet helemaaaaaal zaad, maar laten we zeggen dat we er niet al teveel gebruik van maken omdat ons concentratievermogen niet zo ver reikt. Maar we vonden het verder wel een leuke podcast. Eerlijk.

Dat gezegd hebbende gaan we het nu hebben over iets waar we wel meteen warm voor lopen: GoPro beelden. Heel. Veel. GoPro beelden. Heel veel GoPro beelden van de Freeride World Tour atleten. Poaaaah, das lekker hoor! Blijkbaar was er nog genoeg beeldmateriaal waar niets mee gedaan is en toen kwam, Joost mag weten wie, iemand ermee op de proppen dat zo’n GoPro highlights edit wel eens lekker zou kunnen gaan op internet.

Nou daar heeft die, Joost mag weten wie, iemand een erg goede keuze gemaakt aangezien het een video is die bomvol actie zit. En daar houden we van.

Freeride World Tour 2022

Waar we nog meer van houden is de start van de Freeride World Tour, want zoals gezegd is die om de corner. Sterker nog: morgen gaat hij al van start en wel in Spanje! Als we een livestream kunnen fixen gaan we dat natuurlijk voor je doen. Nu is het tijd voor GoPro beelden van de Freeride World Tour dus klikken en gluren!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride