Video's - 16 maart 2023   12:28 Freeride World Tour stelt wedstrijd in Fieberbrunn uit, atleten knallen door resort

Door:

Gisteren was het helaas niet de dag dat er een Freeride World Tour wedstrijd succesvol verreden kon gaan worden. Dus wat doe je dan als je als atleet een dag vrij hebt? Juist, dan ga je met mach tien door het resort. Beelden na de klik!

Dit zijn toch altijd wel de mooiste video’s die er bestaan. Oke dat is overdreven, maar het is en blijft wel gewoon erg leuk om naar te kijken. Want de atleten bij de Freeride World Tour laten een hoop zien, maar hoe gaan ze om met situaties zoals blauwe en rode pistes?

Normale mensen maken bochtjes om naderhand beneden een apfelstrudel te gaan nuttigen in de zon, maar dat is niet aan deze crew besteed. Sterker nog, die rode piste wordt gewoon overgeslagen om naast de geprepareerde afdalingen iets unieks te vinden. Of er wordt juist een shortcut genomen aangezien het tussen bomen door knallen vele malen leuker is.

En geef ze eens ongelijk.

Ondertussen is de wedstrijd al wel verreden en die kan je hierrrr terugkijken, maar dat mag de pret van de video niet drukken. Het had net zo goed een paar weken kunnen zijn toen ze om wat voor reden dan ook bij elkaar waren. Feit blijft dat er uniek omgesprongen wordt met de situatie die de atleten voor handen hebben en we zijn maar wat blij dat de camera erop staat. Verwacht dus ook een hoop airtime, 360’s en uiteraard de welbekende backflip. Oh, dat in combinatie met een ‘Holy shiitttt’ van de cameraman himself.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's