Freeride. Video's - 25 februari 2021   10:00 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ #2: Rappelling into Steep Couloir to Ski Terrible Snow

Door:

“The snow is a bit funky. A mix of rocks, sand and snow”, aldus Paul de Groot voordat ze een bizar nauwe gleuf inglijden. De nieuwe aflevering van Hidden Faces staat online en je krijgt er klamme handjes van als je ‘m kijkt!

Eerst de vorige aflevering bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

HA! See what we did there? Gleuf inglijden?

Nee? Oh. Naja, in ieder geval, we willen het even hebben over de nieuwe aflevering van Hidden Faces. Want even tussen ons: WHATTHEF*CK HEBBEN DIE LUI NOU WEER UITGEVROTEN?!

Nee, maar even serieus: dit is echt niet normaal steil wat Paul de Groot en Loïc Isliker in de nieuwe aflevering van Hidden Faces op hebben gezocht. We hadden namelijk wel verwacht dat ze leipe dingen gingen doen, maar als je ziet hoe bizar steil en nauw deze couloir is die het duo wilt gaan skiën? Dan is er niets anders te concluderen dan dat ze iets mankeren.

Waarschijnlijk is dat het ‘stalen ballen syndroom’, maar we hebben nog niet proefondervindelijk vast kunnen stellen of dat ook daadwerkelijk het geval is. Als je het weet, let us know, dan hoeven wij het niet meer te onderzoeken.

Okay, genoeg over de ballen van Paul de Groot en Loïc Isliker, want de komende elf minuten zijn gewoon lekker om naar te kijken. Het is ook erg vet te noemen dat ze ‘gewoon’ werken met de content die ze hebben. Geen helikopters die helikopters filmen die weer helikopters filmen, gewoon twee kerels die elkaar filmen.

Dat kwam er raar uit. Maar je snapt wat we bedoelen. Het editwerk van Loïc Isliker maakt ook dat de Hidden Faces aflevering er zo doorheen gejankt is, ook al zit je wel meermaals met kleffe handjes te kijken. De vorige keer wilde ze namelijk ook deze ‘verborgen parel’ skiën, maar dat liet moeder natuur niet toe.

Dus, klaar voor een aflevering waar fijne momenten voorbij komen? Klik dan snel door. Ook als je Loïc wil horen zeggen: “I’m going to try to make small steps for your tiny midget legs. If that’s alright with you?”. En fun fact: dat wil je.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride