Freeride. Video's - 7 april 2021   15:59 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ #6: Camping at Sunset, Skiing Steep Face at Sunrise

Door:

Afsluiten doe je met een BANG! en dat is precies hoe we deze zesde aflevering van Hidden Faces zouden omschrijven. Bekijk dus snel de nieuwste trip van Loïc Isliker en Paul de Groot!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Het is de laatste Hidden Faces aflevering van het seizoen en daarmee gaat deze webserie van Paul de Groot en Loïc Isliker alweer de boeken in als afgerond. Voor nu dan natuurlijk he, want we hebben ons al laten vertellen dat er al meer opgenomen is. Stoppen doet het Hidden Faces duo dus allerminst en dat is iets waar we vrolijk van worden.

Maar even terug naar de tekst dat er al meer opgenomen is. Tja, eh, dat was het ook eigenlijk meteen.

Heel veel meer weten we niet, maar het einde van deze aflevering laat zien dat er in de herfst van komend jaar een langere aflevering van Hidden Faces gaat komen. Zei iemand daar film? Waarschijnlijk. Weten we dat zeker? Nee. Maakt het uit? Nee. Maar dat mag allemaal. We laten ons graag van onze stoel blazen door Paul de Groot en Loïc Isliker want tot op heden is dat meer dan goed gelukt. Dus die soon to be film, of wat het ook mag gaan worden, omarmen we nu alvast maar.

Goed. Dat gezegd hebbende: Je moet eerst even naar onderstaand avontuur kijken. Paul de Groot en Loïc Isliker hebben namelijk een tentje moeten opzetten omdat ze het anders niet zouden redden.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride