Freeride. Video's - 15 februari 2022   20:39 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S2E2: Getting Lucky in the East of Switzerland

Door:

“I’m really starting to feel this face!” aldus Paul de Groot over hun nieuwe avontuur in Zwitserland waar ze weer volle bak zijn gegaan!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Altijd fijn als Paul de Groot en Loïc Isliker lucky zijn want dat betekent happy faces en goeie poeier!

Of in normaal Nederlands: deze twee freeriders hebben een leuke dag gehad op ski’s.

Nee dat klinkt voor geen meter, sorry guys. We doen het toch gewoon met: oehlala wat een leipe platen. Ja, dat klinkt beter. Ook al zal je meteen ook merken dat het niet alleen maar omhoog lopen en naar beneden skiën is, want er zit een hoop kennis en kunde achter runs zoals deze. Dat betekent dus ook de kwaliteit van de sneeuw bekijken en onderzoeken, om naderhand nog meer kennis te vergaren over de situatie waarin geskied gaat worden.

Om dus een dag later terug te komen.

Tja, juist dit zijn de mooie momenten van het freeriden die we te weinig zien en waardoor het extra goed is dat Paul de Groot en Loïc Isliker er nadruk op leggen. En alles uitleggen natuurlijk! Goed, je wilt eigenlijk gewoon naar de beelden kijken zodat je alles kan meemaken, dus bij deze zullen we onze mond houden. Kijk dus snel naar de nieuwe aflevering van Hidden Faces!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride