Freeride. Video's - 16 maart 2022   14:08 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S2E4: Skiing Couloirs in Iceland is Incredibly Satisfying

Door:

Het klamme handjes alarm is weer afgegaan en toen we keken wat het alarm had getriggerd bleek dat er een nieuwe aflevering van Hidden Faces op ons stond te wachten. Deze aflevering maakt z’n alarm zeker waard, want de unieke locatie inclusief de steile hellingen zorgt ervoor dat de tiende aflevering een speciale is geworden!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Voor de hoofdrolspelers in de Hidden Faces serie was het eveneens een speciale aflevering, want het is de tiende aflevering en daardoor reden voor een feestje. En hoe kan je dat het beste vieren? Juist, door naar een speciale plek af te reizen zodat de kaak van de kijkers naar de vloer kan gaan.

Eigenlijk wilden we de locatie vet hard uitmelken door het gewoon niet te vermelden en er compleet omheen te draaien, maar aangezien IJsland in het onderwerp voorbij komt is daar de lol ook wel vanaf. Maar even tussen jou en mij: wat ontiegelijk leip dat Paul de Groot en Loïc Isliker dit plan hebben bedacht en uit hebben gewerkt! IJsland is een plek wat al langer op ondergetekende z’n bucketlist staat en deze video bevestigt dat nog maar eens. Want halleluja wat een plek zeg.

Paul en Loïc hadden met deze aflevering van Hidden Faces het idee om gewoon een rondje te rijden en als ze wat leuks tegenkwamen dan was dat mooi meegenomen. En poeh, ze hebben wat gevonden hoor! Niet alleen dat, want nadat ze aan de tour zijn begonnen komt het duo erachter dat er nóg een mooie couloir is, die eveneens op de weg omhoog ligt. Dusja, de keuze was toen snel gemaakt: twee couloirs in één dag it is.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride