Freeride. Video's - 26 maart 2022   9:10 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S2E5: Literally Blown away During Beautiful Icelandic Sunrises

Door:

“Sometimes it clears up, sometimes not”, aldus Loïc Isliker. Tja, geen speld tussen te krijgen als je het ons vraagt. De nieuwe Hidden Faces zit dan ook weer vol met vroeg opstaan, lange wandelingen, hulp uit onverwachte hoek én uiteraard: een avontuur waar je u tegen zegt. Kijken dus!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Het is alweer aflevering elf van Hidden Faces en nog altijd zit het duo Paul de Groot en Loïc Isliker in IJsland. Of zoals iemand in de comments zei: NICELAND. Daar heeft diegene wel gelijk in, want moeilijk mooie plekken vind je blijkbaar om elke hoek daar in IJsland. Al hoewel…

Je in de eerste secondes van deze aflevering van Hidden Faces ook meteen te zien krijgt dat IJsland eveneens een andere kant heeft. En die andere kant heet: enorm harde wind en weinig zicht. Dat is dan ook iets wat blijkbaar typisch IJslands is en beide heren hebben dat ondervonden. En dat terwijl de IJslandse weersvoorspellingen nu juist gunstig zouden moeten zijn voor de trip die Loïc en Paul gepland hadden. Zoals je merkt is er niets zo verraderlijk als het weer en dat blijkt nog maar eens. 

Uiteindelijk valt het plan niet compleet in duigen uit voor Loïc Isliker en Paul de Groot. Want als de ene face niet lukt, dan zijn er nog altijd genoeg andere opties om iets mee te doen. Een paar dagen later wordt de auto dan ook weer ingepakt en wordt de volgende trip gestart. En om alvast een tipje van de sluier te doen oplichten: deze loopt beter af.

Helaas voor ons is dit alweer de laatste aflevering van Hidden Faces Seizoen 2, maar we hebben al in de wandelgangen vernomen dat er al wordt gewerkt aan volgend seizoen, waar eveneens genoeg te beleven valt. We’ll keep you posted!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride