Video's - 19 maart 2023   8:58 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S3E3: Italy Delivered! Powder Mission Turned out the Best way Possible

Door:

Hidden Faces is neergestreken in het prachtige Italië waar het ditmaal iets anders dan anders gaat! Of in ieder geval, dan wat er normaliter in de afleveringen voorbij komt.

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Meer opties, meer freeriden, minder slechte sneeuw in een krappe couloir. In aflevering veertien alweer van Hidden Faces wordt het over een andere boeg gegooid en wij zijn fan. Even een aflevering van een ander soort, wat de boel lekker opfrist.

Niet dat het nodig was, maar als we het voorgeschoteld krijgen dan kijken we graag mee.

Dan over de face die in deze aflevering in de spotlight staat. Al zeven, acht jaar geleden was deze face op de radar van Paul de Groot, maar tot skiën kwam het helaas nooit. Lang lag hij dan ook op de plank der ideeën waar er met het jaar meer stof op kwam te liggen. Tot een korte tijd geleden, toen al dat stof eraf werd geblazen en het hele idee van de plank werd gehaald. Tijd om er werk van te maken!

Dit keer dus geen Zwitserland waar de heren zich bevinden, maar wel de buren daarvan. Het land van de pizza staat uiteraard ook z’n mannetje op het gebied van wintersport en daar zijn Loïc Isliker en Paul de Groot dan ook voor langsgekomen. En in het bijzonder dus één face! In het prachtige Pragelato worden de ski’s ondergebonden, waarna de tocht omhoog begint. Met heerlijk weer tijdens de wandeling kon het niet anders dan dat hier van genoten wordt.

Overigens blijft het hier niet bij, want de eerste dag bleek meer warm draaien te zijn in vergelijking met Monte Ruetas, waar de heren niet veel later zouden neerstrijken. Toen moest er namelijk wel optijd vertrokken worden én werd er een keer rechtsaf geslagen in plaats van links. Dat klinkt nu als een vage beschrijving, maar dat valt allemaal op z’n plek als je hieronder op play klikt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's