Freeride. Video's - 18 februari 2021   10:38 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker zijn nieuwe webserie ‘Hidden Faces’ gestart

Door:

Dikke lijnen, gruwelijke avonturen en dit alles in combinatie met twee enorm goede skiërs. Loïc Isliker en Paul de Groot zijn een webserie gestart genaamd ‘Hidden Faces’ en de eerste aflevering staat online!

Eerlijk is eerlijk: DIT IS PRECIES WAT WE OP DIT MOMENT NODIG HEBBEN!

Maar echt. Zonder gein. Er wordt namelijk veel te weinig geskied en dus is het des te zwaarder om naar te kijken als mensen het wel hebben gedaan. Eh, we bedoelen natuurlijk: en dus is het des te leuker om naar mensen te kijken die het wel hebben gedaan.

Ja, dat is beter. We gunnen het Loïc Isliker en Paul de Groot namelijk voor de volle 100% én, niet geheel onbelangrijk, het is tenminste ook aan te zien als beide heren naar beneden komen op ski’s. Dat is bij ondergetekende wel anders.

Hoe dan ook, Loïc Isliker en Paul de Groot zijn al langer maatjes en hard gaan op ski’s is één ding wat ze als gedeelde passie hebben. En met de nieuwe webserie Hidden Faces wordt er nog even een extra tandje bijgedaan want mamma mia wat is dit steil en lekker zeg. Overigens is het wel mooi om te zien dat de grootste én de kleinste freerider uit de scene de handen in elkaar hebben geslagen voor deze beeldenreeks.

Niet in naam, wel in lengte.

Hidden Faces

Hidden Faces gaat een serie aan afleveringen worden waarin alles naar voren komt. Van al het planwerk wat voorafgaat aan het rijden van één specifieke lijn tot veiligheid op de berg en ondertussen laten ze ook nog ruimte voor de hordes die op hun pad komen. Al met al dus zeker de moeite waard om je hierop te abonneren én ze even te volgen op Instagram. Paul de Groot & Loïc Isliker, als jullie dit lezen, heerlijk initiatief jongens! Want nogmaals: Dit is écht wat we nodig hebben in deze periode. En daarna natuurlijk.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride