Video's - 1 december 2019   10:20 ‘From Scraps’ van Daily Chaos staat nu VOLLEDIG op internet!

Door:

Dik twintig minuten aan verse bangers op urban snowboarding level, dat kan je wel aan Daily Chaos overlaten. Het is dan ook meer dan chill dat de nieuwste film ‘From Scraps’ volledig op het internet staat om te bekijken!

Altijd lekker als Daily Chaos het internet op komt stormen en nu is het dus met een extra belangrijke reden, want de nieuwste creatie ‘From Scraps’ staat gewoon gratis en voor niets te shinen. En het verhaal achter ‘From Scraps’ is best wel mooi om even uit te lichten, want dit alles is eigenlijk gestart vanuit het feit dat ze gewoon enkel lekker aan het filmen en snowboarden waren.

Dat er iets uit komt rollen terwijl je bezig bent met je passie is nice, maar dat je dan nog eens halverwege er achterkomt “dude, met zoveel bangers die we nu hebben, wellicht kunnen we ook wel een film maken?!” is toch een prachtig verhaal?

Er werd daarna dan ook alles op alles gezet om dit te realiseren en afgelopen seizoen is de crew, met daarin onder andere Fabian Fraidl, Christian (Kirschy) Kirsch, Lorenz Vyslozil, Roli Tschöder, Jonas Huser, Oskar Fritzsche en uiteraard the man himself Jacco Bos, dan ook op pad gegaan om de meest brute plekken aan te doen met ‘From Scraps’ als resultaat.

Ondertussen heeft de film al meerdere premières in binnen en buitenland gehad en danken we de man achter alles Jacco Bos op onze blote knieën dat hij al deze urban snowboarding madness aan de wereld laat zien om te bekijken. Dus, Jacco, als je dit leest, thanks man! Op naar de volgende!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's