Freestyle. Video's - 3 juli 2019   19:22 Futureshock komt met heerlijke urban beelden in ‘Fourth Wall’

Door:

Met maar liefst acht minuten aan urban snowboard footage zit er door Futureshock genoeg in het vat om weer even met je gedachte richting de winter te gaan!

En daarmee kan je je geluk op want het is dus niet een kwestie van aanklikken en binnen no-time weer op jacht naar ander beeldmateriaal. Het is altijd wel chill om dit soort video’s voor je neus te krijgen, maar dus al helemaal als de temperatuurmeter gewoon zonder enige vorm van twijfel aangeeft dat het richting de dertig graden gaat.

Ja, dan heb je wel even iets nodig om af te koelen en ook al loop je na deze video waarschijnlijk weer warm voor de winter, het idee alleen al om in de sneeuw te staan is er eentje waar we op het moment een moord voor zouden doen.

Figuurlijk dan he, want als we het letterlijk zouden gaan doen zou het ook zoveel troep en gedoe opleveren. Om dan nog maar te zwijgen over alle rommel die opgeruimd moet worden nadat je iemand even naar de eeuwige jachtvelden hebt gestuurd.

Okay dan. We beginnen blijkbaar weer te ijlen en daarvoor geven we de zon even de schuld. Want tja, why not. Als we het kunnen dan doen we het maar al te graag.

Genoeg over andere dingen dan de urban edit van Futureshock, tijd om te gluren naar de namen die we hieronder langs zien komen. En we zullen er dit keer niet omheen draaien en ze daarmee stuk voor stuk neerplempen: Brendan Sullivan, Matt Aura, Greyson Clifford, Calvin Green, Sean Brady, Kyle Nienhouse, Zach Ahrens, Alex Malik, Sean Murphy en Josh Carreola.

Zo, al zin om te gluren? Want er zit wel aardig wat tussen zoals je merkt, check ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Freestyle