Video's - 28 januari 2019   20:02 Ga behind the scenes bij de bizarre ‘ski the world’ van Candide Thovex

Door:

Candide Thovex heeft zojuist even een boekje open gedaan over z’n edit waarin hij werkelijk waar alles rijdt!

Zand, water, gras, stenen… We hebben ons tijden lang zitten bedenken hoe Candide Thovex het allemaal voor elkaar kreeg en we danken ‘m nu op onze blote knieën. Why, you ask? Nouja, we hebben er nu gewoon antwoord op door deze behind the scenes! Benieuwd naar de cijfers?

Ja? Mooi, want ze komen er nu aan. 9 maanden aan research, 3 maanden aan filmen, vele malen aan crashen, heel veel lopen en nog meer bloed zweet en tranen, het was geen makkelijk verhaal voor Candide Thovex. Maar hey, zonder slag of stoot is er nog niemand groot geworden.

En het mooie aan deze behind the scenes is dat er veel naar buiten komt hoe het allemaal gefixt is. Vele dachten namelijk dat het allemaal nep en computer gestuurd was, maar niets is minder waar! Zoals gezegd moest er soms dus gewoon kneiter lang naar boven gelopen worden en dat terwijl het ondertussen donker aan het worden was.

Ja, dat is dus voor niemand leuk, maar alles voor het shot, right? Dat moet Candide Thovex ook hebben gedacht. Of Audi. Of Faction. We weten het niet en eerlijk gezegd boeit het ons ook geen ster. In dit geval willen we gewoon vermaakt worden en Candide Thovex is daar erg goed mee om gegaan.

Enige wat ons dus nog rest is te kijken naar de behind the scenes beelden, die van ons eigenlijk wel gewoon veertig minuten had mogen duren. Want nu weten we nog steeds niet hoeveel paar ski’s de beste Fransoos er doorheen heeft gejaagd.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's