Freeride. Video's - 24 februari 2022   22:08 Ga behind the scenes bij de Freeride World Tour met Max Palm & Kristofer Turdell in Mic’d up

Door:

Kristofer Turdell en Max Palm hebben een microfoon in hun pak gekregen om alles te beluisteren wat ze onderling bespreken en uiteraard gebeurt dit ook tijdens de Freeride World Tour wedstrijddag!

Als je nu door hebt geklikt dan vraag jij je natuurlijk af wanneer leute als Max Palm en Kristofer Turdell zijn vastgehangen aan een microfoon en het antwoord is de Freeride World Tour wedstrijd 2022 in Spanje! Yep, dat is inderdaad die wedstrijd met die double backflip. Maar niet alleen die wedstrijd hoor, wees niet bang. Maar wat komt er voorbij in Mic’d up van de Freeride World Tour?

Nou bijvoorbeeld van die bijzondere quotes zoals: “This might be the best lunch in Spain so far”, met daarna meteen opgevolgd door een “this is my first lunch”. Yup, het niveau zit er aardig in bij de atleten van de Freeride World Tour en als je denkt dat het alleen maar serieuze blikken en nog serieuzere verhalen zijn wat de klok slaat dan hebben we nieuws voor je want eeh…

…Dat is niet helemaal het geval. Maar dat is juist goed, dat is fijn. In ieder geval, dat vinden wij. Want natuurlijk is het fijn als alle livestreams er gelikt uitzien en ook nog eens extra soepel vergaan, maar eerlijk is eerlijk: geen enkel event gaat echt zonder slag of stoot. Sure, de ene gaat wat erger door de modder heen als het aankomt op organisatie maar goed, daar gaan we het nu niet over hebben. Waar we het wel over gaan hebben is dat juist dit soort behind the scenes zoveel waard zijn.

Want blijkbaar is er genoeg onzin en slap geouwehoer wat voorbij komt, net zoals eh.. Naja, kijk maar gewoon, het is erg vermakelijk!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride