Video's - 7 februari 2020   20:26 Ga behind the scenes met Jojo Velasquez rondom Red Bull Ice Cross 2020

Door:

De jeugd kampioen bij Red Bull Ice Cross heeft vorig seizoen al hoge ogen weten te gooien en nu heeft Red Bull een GoPro aan ‘m vast gehangen. Daardoor krijg je alles te zien hoe Jojo Velasquez alles ervaart!

En met alles bedoelen we natuurlijk ook echt alles he. De twintig jarige Red Bull Ice Cross atleet pakt de mogelijkheid om iedereen extra mee te nemen in z’n leven maar wat graag aan en zo kunnen we gezellig meegluren wat er allemaal gebeurt.

De aflevering start met de wedstrijd in Mont Du Lac op de planning, maar voordat het allemaal zover is moet er natuurlijk wel getraind worden. Want hoe werkt Jojo Velasquez naar een wedstrijd als deze toe als junior?

Woodward Copper is de plek waar we al menig actie vandaan hebben zien komen en blijkbaar is ook de Amerikaan Richie ‘Jo Jo’ Velasquez vaak te vinden in dit resort. En dus ook in de skatehal die Woodward Copper rijk is. Maarja, blijft het hier bij? Oh zeker niet, want een behind the scenes of web series of hoe je het ook wilt noemen is tegenwoordig bijna ook genoodzaakt om een trainingsmomentje erin te fietsen.

Dit klinkt nogal cynisch, maar dat is niet de bedoeling. Het is ook gewoon enorm hard werken voor wat je uiteindelijk op het ijs terug kan laten komen en tja… Daar hoort dus ook veel trainen in de gym bij!

Gelukkig wordt hij daar goed in opgevangen en uiteindelijk weten jij en ik wel hoe het gaat aflopen: hij wint namelijk de wedstrijd in Mont Du Lac!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's