Video's - 8 maart 2020   13:28 Ga behind the scenes met Jojo Velasquez rondom Red Bull Ice Cross 2020 #2

Door:

Een rondje langs drie wedstrijden en daarmee ook meteen een rondje die over de hele wereld verspreid is. Jojo Velasquez neemt je weer mee in z’n Red Bull Ice Cross 2020 avontuur!

Eerst de vorige aflevering bekijken van Jojo Velasquez die voor Red Bull Ice Cross de wereld over reist? Klik daarvoor op deze blauwe tekst en enjoy the show!

De eerste aflevering van Jojo Velasquez zag alweer een maand geleden het licht en daarmee was het natuurlijk hoog tijd voor…

…Nog meer Jojo Velasquez en Red Bull Ice Cross actie! In twintig dagen tijd reist de Amerikaan zoals gezegd langs drie wedstrijden die in Finland, Japan en Canada te vinden zijn. Een aardige uitdaging voor de jonge atleet, maar Jojo laat je maar wat graag zien wat hij allemaal beleeft!

Het mooie aan deze trip van Jojo Velasquez voor Red Bull Ice Cross is dat je meteen de verschillen kan zien in ATSX puntenwedstrijden. Want tja, verschil mag er zijn en dat zie je meteen aan alles. Rautalampi in Finland was namelijk een 500 ATSX, waar Yokohama in Japan de 1000 ATSX stempel heeft gekregen en je zult het dalijk wel voorbij zien komen, maar… Dat verschil in ijs.

Mamma mia! We begrijpen helemaal wat de reden er van is en dergelijke, maar het laat meteen ook zien wanneer je met de grote jongens meedraait.

Overigens laat Jojo Velasquez nog voordat hij de video eindigt weten dat er nog een volgende aflevering gaat komen. Daarin zal er genoeg te zien zijn hoe hij traint en uiteraard wat de rest van de toekomst gaat brengen. Stay tuned en voor nu have fun watching!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's