Video's - 17 april 2016   12:08 Gaat Léo Taillefer met deze inzending weer duizend dollar winnen?

Door:

Hij wist de duizend dollar, die vrijgegeven wordt voor iedere maandwinnaar, van de maand februari al in zijn zak te steken en ook dit keer doet Léo Taillefer een poging om z’n bankrekening te spekken. Zoals je ziet is zijn GoPro Line Of The Winter inzending dit keer even wat anders dan dat hij hiervoor had gedaan, maar al met al komt het vooral op één ding neer: ziek hard door de sneeuw heen banjeren! Maar zijn deze beelden wederom genoeg om zichzelf tot winnaar te kronen van de maand maart?

Die gekke Léo heeft zijn roeping wel gevonden zeg! Ook deze beelden heeft hij weten te schieten in zijn standplaats Val d’Isere en ook deze inzending is er eentje waar GoPro het niet makkelijk mee krijgt. Want nu komt er wel een praktisch probleem om de hoek kijken voor ze! In ieder geval, dat lijkt ons, want gaan ze Léo Taillefer echt twee keer in een seizoen tot winnaar uitroepen?

Dan weten we eigenlijk ook wel zeker dat ze daar bij GoPro daarna ook nog een inzending van deze maand april kunnen gaan verwachten en wat nou als ook die helemaal gekkenhuis is? Dan kunnen ze ‘m bijna ook meteen die twintig duizend dollar meegeven! Want ja, spoiler alert, in de onderstaande beelden gaat Léo Taillefer als de brandweer, ook al vinden we ‘m eerlijk gezegd wel wat minder gecontroleerd van de berg af rauzen dan dat hij in de voorgaande edities deed.

Ook al zou dat ook gewoon ons kritische oog kunnen zijn die opspeelt aangezien we al zoveel bizarre dingen van ‘m hebben gezien. Uiteindelijk is het alsnog enorm badass wat die Léo allemaal voor elkaar krijgt in één zieke run! Het enige is wel dat we dachten dat je niet aan de video mocht klooien, maar toch zien we soms een slowmotion? Of ligt dat aan ons? Anyway, see for yourself!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's