Video's - 10 januari 2017   20:29 Geniet en draai 360 graden mee met Tanner Hall & Sammy Carlson

Door:

Het is al een geweldige video wanneer we met Tanner Hall op pad kunnen gaan, maar als Sammy Carlson er nog eens bij om de hoek komt kijken? Dan is het helemaal één groot feest! Alhoewel, na de klik staat er geen enkele hoek om omheen te kijken want de video is voor de volledige 360 graden te bekijken! 

Dat is nog eens wat we noemen erg gaaf beeldmateriaal. Én beeldmateiraal wat we niet al te vaak voorbij zien komen. Het is blijkbaar nog best wel een geregel en dergelijke om dit tot een succes te brengen, ook al hebben beide heren daar zo te zien weinig last van.

We moeten als we dit zien meteen even denken aan die periode dat Sportlife samen met Poederbaas bezig was geweest, dat zorgde toen ook voor de nodige brute shots. Toen waren het onze freeride helden uit de lage landen Paul de Groot en Rembert Notten die door de poeder heen ramden, dit keer zijn het de freeride helden uit de hoger gelegen gebieden die het nog eens dunnetjes overdoen.

Als een baas wel te verstaan, maar dat had je waarschijnlijk al wel verwacht toen we de namen van meneer Hall en meneer Carlson voorbij lieten komen. Die twee, het is gewoon een duo waar je van droomt om eens mee op pad te gaan. Er wordt dan waarschijnlijk wel niet veel gepraat, maar ze nemen je mee langs plekken waar je mond van open gaat vallen. Dat kan gewoon niet anders! Nu ook, er staan namelijk zieke runs op je te wachten wanneer je op play klikt en uiteraard mag de hele diepe poedersneeuw niet ontbreken! Want voor minder dan een halve meter komt Tanner Hall waarschijnlijk z’n bed niet uit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's