Video's - 1 mei 2019   19:10 Geniet nog even van de Freeride World Tour 2019 met deze highlights edit

Door:

Oh wat is dit lekker zeg, want we gaan even terug naar die mooie momenten die de Freeride World Tour dit seizoen heeft weten te creëren. De beelden zijn weer magisch, maar uiteindelijk is het toch het belangrijkste “to have some f*cking fun, ey?”

We wilden in eerste instantie zeggen dat je even je ogen dicht moest doen om het te ervaren, maar dat is nogal eh… Lastig als je naar een video moet gaan kijken.

Dat is voor nu dus niet het handigste om te gaan doen, ook al is het toch wel iets wat helpt om vanavond in slaap te komen!

Om maar meteen even off road te gaan in dit verhaal. Voor ondergetekende werkt het in ieder geval dan he, dus doe ermee wat je zelf wilt. Maar gewoon even je ogen dicht doen en terugdenken aan dat heerlijke seizoen wat je gedraaid hebt en dan komen de momenten van geluk zonder twijfel voorbij. Of die ene keer dat je precies voordat je die ene heerlijke run met fantastische sneeuw ging rijden even je bro een high five geeft.

Daaaamnnn son, we hebben nou al zin om naar bed te gaan. Maar we komen even terug op de weg en gaan het over de Freeride World Tour hebben, waar we toch wel een heerlijk seizoen hebben mogen aanschouwen. Vond je niet? Er was in ieder geval genoeg actie in de runs van de atleten en het niveau is ook dit seizoen nog maar eens omhoog getild, dusja. Hoor je ons klagen? Denk het niet, Job.

Met bijna vijf minuten aan actie is het echt heerlijk om even terug te gaan naar dé freeride wedstrijdreeks, dus waar wacht je nog op? Klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's