Video's - 19 april 2017   13:51 Gian & Andri Ragettli sluiten het seizoen af met een te bizarre run

Door:

Nou, deze jongens kunnen op hun bucketlist de actie “seizoen eindigen met een badass run” in volle glorie afvinken hoor. Want Gian Ragettli & Andri Ragettli knallen op hun ski’s naar beneden op een wel heel bijzondere manier, waarbij gras, asfalt en stenen aardig vaak voorbij komen!

De tekst “Aah, zullen we die ene run nog één keer doen? Daarna moeten we weer wachten tot volgend seizoen!” is vast wel een bekende voor je. Want óf je hebt ‘m zelf een keer gezegd, óf je hebt ‘m ergens gehoord. Beneden bij de lift is daar zo’n mooie plek voor, want met een “ja, vooruit” zit je binnen dertig seconden alweer in de lift omhoog. En dan kan je eigenlijk niet meer terug!

Want met de lift omlaag terwijl je je ski’s of snowboard meehebt? Nope, nope, nope. Nouja, wel wanneer de condities zo slecht zijn zoals in onderstaande video, maar dat moge duidelijk zijn.

De tekst van “aah, nog één keer?” kwam bij de gebroeders Ragettli waarschijnlijk ook voorbij, maar uiteraard gaan zij er wel op hun eigen manier mee om. Want wellicht kwam als reactie hierop bijvoorbeeld “ja, dat is goed, maar dan nemen we ‘m wel tot helemáál beneden, maakt niet uit wat we tegenkomen!”.

Dat hebben Andri Ragettli en Gian Ragettli dan ook gedaan. En uiteraard ligt er her en der natuurlijk nog wel wat sneeuw, maar aan de hoeveelheid gaten op de weg, pistes en weggetjes te zien is het maar goed ook dat de gebroeders Ragettli het voor dit seizoen voor gezien houden. Beneden aangekomen verruilen ze namelijk hun ski’s voor mountainbike’s waar ze ook nog eens goed gas mee durven te geven. De grote vraag is, wie doet het ze na? Of vinden we onze spullen toch belangrijker?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's