Video's - 4 januari 2020   13:28 Gimbal God bouwt epische 2019 highlights edit voor Stale Sandbech

Door:

2019 was een jaar voor Stale Sandbech waar een hoop gebeurd is en om er nog eens mooi op terug te kijken heeft Gimbal God een recap gemaakt van het hele jaar. Tijd voor popcorn en een heleboel hoogtepunten!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

En Gimbal God doet z’n naam wel weer eer aan zeg, want mamma mia wat is dit een fijne samenvatting van het jaar 2019. Overigens is het wel gewoon Stale Sandbech die voor de camera staat, wat een hoop scheelt om een dik shot te regelen. Maar hey! Je moet er wel staan op de momenten dat er wat gebeurt en daar komt Gimbal God om de hoek kijken.

Vanwege StaleLIFE zit hij eerste rang bij de actie en dan is hij zelf ook nog eens van wereldkwaliteit dus dat loopt allemaal wel prima in elkaar over. En die wereldkwaliteit maakt Gimbal God nog wel even waar aangezien de jaaredit van heerlijke kwaliteit is!

Van dikke poederruns tot epische parksessies en alle lifestyle die daar omheen hangt, het was een meer dan prima jaar voor Stale Sandbech en nu is het vooruit kijken wat het eerste jaar in de 20 reeks voor ‘m gaat brengen. De World Cup Big Air Snowboard in China verliep helaas niet zo goed voor ‘m, dus laten we hopen dat dit niet doorgetrokken wordt.

Hoe dan ook, tijd om even terug te blikken op een heerlijk jaar voor Stale Sandbech en Gimbal God!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's