Freeride. Video's - 5 januari 2023   11:09 Gimbal God gaat heli boarden met Sage Kotsenburg en Judd Henkes

Door:

Als Gimbal God het internet op komt met een video dan gaan hier alle alarmen af. Dat is niet voor niets, want dit keer is hij samen met Sage Kotsenburg en Judd Henkes gaan heli snowboarden en de beelden zijn heerlijk!

Dat laatste wist je natuurlijk al, want daarom gingen ook alle alarmen bij ons af. Gimbal God zorgt eigenlijk altijd voor iets speciaals en dat is dan ook waarom we elke keer naar z’n video’s kijken. Maar, er zit dit keer wel een addertje onder dit gras.

Of nouja, onder deze sneeuw natuurlijk. Maar dat addertje heet “rauwe beelden zonder editen”.

Nu is dat niet perse slecht, want tja… Het blijft Gimbal God en hij blijft samen met Sage Kotsenburg en Judd Henkes in ongerepte sneeuw aan het heli boarden. Maar goed, als je een frisse edit verwacht, wat je mag verwachten van Gimbal God, dan moet je even die verwachting bijstellen. Of ‘m niet kijken natuurlijk, dat kan ook. Maar dan mis je dus wel een heerlijke video waarbij ze tussen de besneeuwde bomen door knallen. Nadat ze zijn afgezet door een helikopter.

En wil je dat missen? We denken van niet. Want wil je ooit nog eens gaan heli boarden of heli skiën? Waarschijnlijk wel. En is dit iets waardoor je daar extra lekker vandaag van gaat wegdromen? Waarschijnlijk wel. Dus zet ‘m aan, klik op full screen, leun achterover en geniet van de onboard beelden van GoPro held Gimbal God. En bedenk meteen: dit kan ik zijn over een paar jaar.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride