Video's - 25 februari 2018   18:19 Gluur mee behind the scenes met Jon Olsson’s Audi RS6+ ABT avontuur

Door:

De eerste beelden hebben we al mogen zien en nu zijn er meer beelden online gekomen van dat brute apparaat van Jon Olsson. Daarom kijken we graag mee met de behind the scenes beelden van Jon Olsson’s Audi RS6+ door ABT!

Eerst naar de vorige vlog over Jon Olsson z’n apparaat kijken voordat je je waagt aan de behind the scenes beelden? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt kwijle… Eh, kijken!

En daarmee heeft Jon Olsson wel weer een fijne vlog in elkaar weten te draaien. Je weet wel, zoeentje die we normaal gesproken een beetje van ‘m konden verwachten, maar wat de laatste tijd niet echt het geval was?

Nu bedoelen we overigens niet dat het allemaal een stuk losser, minder georganiseerd en dergelijke moet zijn, maar we hebben het over de onderwerpen. Skiën, auto’s, bizarre avonturen en het liefste driehonderdvijfenzestig dagen in de sneeuw. Als het even kan.

Dat laatste gaat helaas niet lukken, maar de rest moet toch wel te regelen zijn? Anyway, we dwalen af, wat Jon Olsson nu gepresteerd heeft is wel echt erg lekker te noemen want deze Audi RS6+ die aangepakt is door ABT maakt dat wij weer met grote ogen naar ons scherm zitten te kijken. Terwijl we nog steeds enorm veel vragen hebben trouwens, want wat er met die G-Klasse gaat gebeuren (of is gebeurd?) laat Jon Olsson allemaal nog in het midden.

Daarnaast komt deze auto ook wel echt als donderslag bij heldere hemel, maar dat maakt ‘t juist ook wel weer zo leuk. Trouwens, we zien hier shots met skibox en dat maakt ‘m wel af hoor. Wij weten dan ook al wat we gaan doen wanneer we zo’n auto gaan kopen! Want dat is eh… Wakker worden om naderhand op de fiets naar het werk te gaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's