Video's - 18 september 2019   8:30 Good Company gaat alles behalve op ‘Cruise Control’ in nieuwe film

Door:

En toch noemen ze het Cruise Control, zou het aan de zomerse vibe liggen die ze hebben gekozen voor de fijne trailer?

We zouden het niet weten, maar wanneer je op play klikt en je ogen sluit kan het net zo goed zijn dat je ergens in de zomer rondhangt. Ish, he. Aan het strand wel te verstaan. Beetje surfen, mooi weer, mooie… Dingen.

Anyway, Cruise Control is dus hetgeen waarmee Good Company een duit in het welbekende filmzakje doet en we hopen stiekem dat ze die zomerse vibe ook gewoon doorzetten, want raar genoeg voelt het ergens wel prima.

Het verhaal in Cruise Control gaat er overigens over (ja we waren even afgedwaald, maar verhaallijnen doen er wel degelijk toe) dat Tom Wallisch net terug is van z’n knie blessure en vanaf daar besloot dat het wel grandioos zou zijn als hij het hele seizoen poeder kon gaan skiën.

Tot dusver geen gek verhaal, wij hebben zo’n plan ook ieder seizoen en dat zonder knie blessure, maar waar het wel mooi gaat worden is dat Tim McChesney en AJ Dakoulas ‘m gaan vergezellen! Het is natuurlijk overbodig om te melden dat ze een hoop hebben meegemaakt, mooie plekken hebben gevonden en dat je de trailer echt moet gaan zien, dus dat doen we bij deze maar niet.

Bij deze wijzen we je overigens nog even op het feit dat de Trailertrein met de dag langer en langer aan het worden is, dus als je nog moet starten met kijken dan eh… Succes.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's