Video's - 14 april 2017   13:22 Good Company gaat urban in nieuwste teaser van ‘Baltic Ski’

Door:

Wanneer we Good Company zeggen kan je er eigenlijk wel de klok op gelijk zetten dat er dan weer verse beelden op je staan te wachten. Dat is dit keer niet anders want de crew wilde laten zien dat er weinig nodig is voor hele dikke beelden en de teaser hiervan staat na de klik op je te wachten!

Dat is ergens ook wel het sterke punt van Good Company, want ze weten er altijd wel wat moois van te maken. En daar, daar willen ze nu dus extra de focus op leggen! Dit doen ze niet door een shot online te flikkeren en het daar bij te laten, dit doen ze door gewoon een vette trip te plannen en hier alles en iedereen onder te stunten.

Het uiteindelijke resultaat noemen ze zelf ‘Baltic Ski’ en hierbij moet je dus ook aan de locaties Estland, Letland en Litouwen denken, maar dat is ergens niet het hele punt dat ze willen maken. Zoals gezegd wilt Good Company laten zien dat je geen helikopter of lift tickets van weten wij veel hoeveel geld nodig hebt om een goeie tijd te hebben in de sneeuw. Maar goed, hoe pak je het dan op?

Nou, wat dacht je van urban skiing? Dat is natuurlijk een prachtige oplossing en dit is dan ook precies waar Good Company zich op vast wist te bijten daar in de Baltische regio. Het enige dat ze gebruiken is het openbaar vervoer en hun creativiteit om de complete stad om te toveren naar een urban ski speeltuin!

Dat klinkt ons best wel nice in de oren als we eerlijk zijn en we zijn dan ook aardig benieuwd naar het resultaat. Morgen gaat hij in Amerika op televisie komen en we zitten dan ook stiekem te hopen dat hij een paar dagen daarna online het licht gaat zien. Maar goed, dat zal toch wel? Toch? TOCH?!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's