Video's - 18 augustus 2017   18:52 Good Company komt dit jaar nog met een nieuwe film ‘Guest List’!

Door:

Zelfs voordat het seizoen voorbij was dropte Good Company nog ‘even’ een nieuwe, urban ski film en nu zijn ze dus alweer bezig om een nieuwe creatie richting het witte doek te sturen. En de eerste beelden staan nu na de klik op je te wachten, inclusief wie er voorbij komt, dus waar wacht je nog op!

Baltic Ski was degene waar we het net over hadden en hierin werden zoveel mogelijk plekken aangedaan rondom de Baltische zee. We dachten eerst dat het de Baltische landen betrof, maar daar bleef het blijkbaar niet bij. Nee, nee, lui zijn ze bij Good Company zeker niet! Het belangrijkste van de trip was zoveel mogelijk urban spots vinden en dat rondom de Baltische zee én met een crew waar je vrolijk van wordt.

Ja dat heeft Good Company wel lekker aangepakt, maar dat betekent ook meteen dat de lat voor deze nieuwe film wederom wat hoger ligt. Want tja, hoe meer je er maakt, hoe meer men er van gaat verwachten, toch? Anyway, Guest List is de naam die Good Company het liefste zo vaak mogelijk door de speakers hoort galmen wanneer er prijzen uitgereikt moeten gaan worden en de officiële trailer is hieronder alvast te aanschouwen waarbij ze van urban naar big mountain en alles wat daar tussen zit springen!

Enne, wie er in voorkomen? Nou bijvoorbeeld Dale Talkington, John ware, Mike Hornbeck, Lucas Wachs, Lupe Hagearty, Khai Krepela, Dylan sondrup, Niklas eriksson,  Thayne Rich, Tim McChesney en Karl Fostvedt zijn van de partij, net zoals de boss himself Tom Wallisch! Ook al stopt het daar niet trouwens, wat betreft de atleten… Dus dat wordt één groot feest!

We kunnen het overigens mis hebben, maar we hebben het idee dat, wanneer je hieronder op play klikt, je soms al beelden voorbij gaat zien komen die je al hebt gezien. Maar goed, feit blijft dat Tom Wallisch nog maar eens met Good Company bezig is geweest om een nieuwe ski film in elkaar te draaien en dat kunnen we zeker waarderen. In oktober van dit jaar moet hij het licht gaan zien en wij zijn enorm benieuwd! Wie weet komt hij dan ook weer gratis en voor niets op het web, maar dat is nog even koffiedik kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's