Video's - 17 juli 2017   16:21 Good Company stunt door het park van Mammoth in lente edit

Door:

In de nieuwste edit van Good Company is de crew richting het park van Mammoth geweest en uiteraard werden daar de tricks aan elkaar gestunt waar je u tegen zegt. Geloven doe je ons natuurlijk pas wanneer we beelden hebben en die staan dan ook na de klik voor je klaar. Dit alles mét Tom Wallisch!

Dat laatste is overigens best overbodig om te melden, bedenken we ons net. Natuurlijk doet Tom Wallisch mee als er beelden van Good Company online komen!

Maar goed, wie denkt dat de wintersportende atleten in de zomer stilzitten heeft het fout, want er zijn maar een paar die de hele zomer hun ski’s of snowboard aan de kant laten liggen. Natuurlijk, iedereen pakt wel eens zijn momentje mee om op het strand te gaan liggen en even nergens aan te hoeven denken, wie niet? Maarja, zelfs op die momenten is het toch soms nog lastig om écht niets te doen.

Zo zie je de ene het surfen weer oppakken, waar de ander juist van het downhill mountainbiken is en weer een ander kiest er toch gewoon voor om op de ski’s te blijven staan. Zoals het hoort! Zo zie je nog wel eens dat atleten bij een zomerkamp aan de slag te gaan. Zij zijn dan bijvoorbeeld opgegroeid in dat gebied en supporten hen dan met het idee dat ze de cursisten het een en ander leren. En wie zou er nou niet les van een pro willen?!

Of, wat ook nog een mogelijkheid is, ze gaan gewoon zelf volle bak door het park van een gebied! Yep, dat is bij onderstaande edit van Good Company het geval want Tom Wallisch en Dale Talkington fietsen er aardig doorheen hoor. Kijken moet je ‘m dus zeker even, ergens heeft het voor ons ook wel wat om te merken dat de muziek hier wat minder op de voorgrond zit. Wat vinden jullie?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's