Video's - 26 augustus 2015   10:03 Good Company Two zet meer behind the scenes beelden online

Door:

Waar we minder dan een week geleden nog schreven over de behind the scenes beelden van Tom Wallisch’ Good Company Two, daar kunnen we nu ons alweer opmaken voor een tweede sessie. Dit keer wordt het Seven Springs Segment even onder de loep genomen en zoals je al wel kan verwachten zijn de beelden erg fijn!

Want tja, dat hoort nou eenmaal bij behind the scenes beelden. Die zijn gewoon erg leuk om aan te zien en zeker het commentaar van Tom Wallisch en de rest van de crew zorgt er voor dat het allemaal weer lekker wegkijkt.

Én dit keer zijn ze dus afgereisd naar Pennsylvania waar ze aankwamen bij het Seven Springs Resort. Jammer genoeg voor de crew was er niet erg veel sneeuw te bekennen en dus was het even billenknijpen hoe dit nou eigenlijk verder moest. Gelukkig wisten de lokale sneeuwschuifmeesters wel hoe je van weinig sneeuw toch nog wat moois kon maken en zo kon er uiteindelijk zonder problemen gestunt worden!

Maar voordat dit allemaal kon gebeuren moest er ook wel eerst even door Tom Wallisch en z’n vrienden gezweet worden. Ze hadden namelijk bij Seven Springs een ‘street set-up’ en dat bleek een mooi begin te zijn voor de heren. Zo konden ze namelijk her en der hun creativiteit de boventoon laten voeren waardoor er weer erg veel bijzondere momenten op de camera vastgelegd werden!

En van die bijzondere momenten zouden er nog veel meer gaan komen aangezien de ouders van veel atleten ook opeens om de hoek kwamen kijken! De gedachte was dat men altijd wel op de video ziet dat het lukt, maar veelal worden de tientallen keren van proberen en crashen niet gezien. Daar wilde de crew verandering in aanbrengen en zo had de familie ook nog eens de mogelijkheid om mee te kijken!

Een mooi gebaar is het zeker en dat heeft voor prachtige shots gezorgd. Maar we zullen verder niets meer verklappen, bekijk dit en meer na de klik hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's