Video's - 4 februari 2017   20:18 Good Company’s nieuwste aflevering van ‘Keywords’ is een disaster

Door:

Kijk, zó hoor je head first te gaan! Als je het doet, moet je het goed doen en de foto hierboven is een shot uit beeldmateriaal wat er dalijk onder andere op je staat te wachten. Nou, we kunnen je alvast vertellen: deze dude ging knei-ter hard onderuit tijdens de nieuwe aflevering van Good Company’s webserie genaamd ‘disaster’!

We zeggen overigens wel met een beetje verbazing dat hij volle bak op z’n bek is gegaan, maar zonder grappen… Dat krijg je soms gewoon. Want zonder commitment ben je al helemaal nergens! De ene keer gaat het gewoon goed, de andere keer gaat het goed fout en tja, dat kan wel eens gebeuren he. Maar als je sowieso niet helemaal commit, dan weet je zeker dat het fout gaat.

De nieuwe aflevering uit de ‘webserie’ van Good Company’s Keywords is er eentje die dus disaster heet, maar we weten even niet hoe we disaster moeten zien. De ene keer gaat het namelijk, zoals we net zeiden, goed fout en de andere keer wordt hij lekker clean geland en gaat het allemaal gesmeerd.

Wellicht bedoelen ze met disaster dat het een disaster kon gaan worden wanneer het fout ging? Omdat ze urban shots wilden maken die door eigenlijk niemand geland konden worden? Of bedoelen ze dat het uiteindelijk een disaster is geworden?

Nee, die laatste kon het niet zijn want ze landen ‘m later wel normaal. Anyway, de beelden die we hebben mogen begluren zijn in ieder geval weer nuttig geweest. Zo zien we nog maar eens dat het ook grandioos fout kan gaan en kijken we niet door een roze bril omdat alles zo smooth geland wordt. Thanks Good Company, op naar de volgende aflevering!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's