Video's - 10 januari 2023   15:14 GoPro blaast 20 kaarsjes uit, vertelt hun bijzondere verhaal in unieke edit

Door:

Zeg je GoPro dan zeg je game changer. Iedereen die iets met sport heeft, heeft er in al die jaren wel eens eentje in z’n handen gehad. Maar waar is het allemaal begonnen en hoe is hun weg naar world domination geweest? GoPro vertelt je het hele verhaal in deze unieke video!

En dit alles natuurlijk omdat ze een mijlpaaltje te pakken hebben. Maar liefst twintig jaar zijn ze al bezig zodat de meest random persoon zichzelf kon gaan filmen om er vervolgens niets mee te doen leipe actie op camera vastgelegd kan worden en wat ons betreft zijn ze erg goed bezig. Sterker nog…

…We zouden niet weten wat we zonder ze zouden moeten!

Natuurlijk is de technologie allemaal veranderd en dergelijke, maar toch blijft de GoPro een product die je ‘even snel ergens aan vast bindt omdat hij waterdicht en hufterproof is’. Ondergetekende liet zelfs afgelopen zomer nog een GoPro aan een touwtje naar de bodem van de oceaan zinken in de hoop z’n telefoon terug te vinden.

Uiteindelijk is de telefoon niet gevonden.

Maar dat lag niet aan de GoPro.

Goed, genoeg over de privé activiteiten van ondergetekende, op naar de video waar je natuurlijk voor bent gekomen. GoPro is opgericht door Nick Woodman en wel met de reden dat hij de activiteiten die hij met z’n surf vrienden had in het water wilde vastleggen. Wist je namelijk dat de start van GoPro eigenlijk een pols camera is?

Niet? Goede reden om hieronder op play te klikken. Overigens zegt GoPro zelf dat ze nu pas 20 jaar oud zijn, op internet is genoeg te vinden dat ze zelf zeggen al in 2002 te zijn gestart. Maakt voor ons overigens weinig uit, we willen gewoon dat ze door blijven gaan met wat ze nu al doen. Check hieronder snel het hele verhaal achter GoPro!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's