Video's - 18 mei 2016   14:25 GoPro: Chasing El Niño episode 2: Sneeeeuw!

Door:

Het leven van iemand die El Niño achterna reist gaat niet over rozen. Man, in Canada ging het er zo hard tegenaan dat er eigenlijk teveel sneeuw lag en Chris Benchetler bijna niks kon doen met z’n crew! Tja, dan maar wachten en een beetje met je sneeuwscooter rondcrossen! 

Deze El Niño werd binnen gehaald als de zwaarste ever en dan weet je dat je heel veel sneeuw gaat krijgen. Zoveel sneeuw dat je er als wintersporter zelfs bijna geen reet mee kan! Chris en z’n crew zitten midden in het Canadese British Columbia omdat de weersvoorspellingen behoorlijk gunstig zijn, maar daar blijkt weinig van terecht te komen. Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw en dan ook nog eens te warme temperaturen. First World problems!

Big Mountain lijnen rijden terwijl je totaal geen zicht hebt door sneeuwval en bewolking is namelijk niet heel erg handig omdat je echt geen reet ziet. Waar is die ene drop, waar zit een richel en waar zit die cliff? Geen idee, want je kan het niet zien! Tja, dan maar pillows rijden tussen de bomen totdat de zon erin komt. Volgens de voorspellingen zou het namelijk erg zonnig gaan worden maar blijkbaar hebben de weermannen liggen slapen.

Na een flinke crash wachten ze toch nog maar even met die massive Big Mountain lijnen totdat het écht zonnig is en dan kunnen ze ook volle bak los gaan! Heel veel onverspoorde poedersneeuw terwijl de lucht strakblauw is. Wat wil een mens nog meer?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's