Video's - 24 december 2020   13:05 GoPro heeft in totaal $1.000.000,- weggegeven aan deze winnende beelden

Door:

Een miljoen winnen met je GoPro inzending? Het was mogelijk als je had deelgenomen aan deze actie en nu is de highlights edit uitgekomen waarin de winnaars bekend zijn gemaakt! Tijd voor een ontzettend lekker in elkaar gezette video met leipe beelden na de klik.

Het is me ook wel wat hoor. Je kon gewoon onderdeel zijn van het miljoen dollar aan prijzengeld waar GoPro mee ging strooien. Alsof het al kerst is!

Wait, dat is het ook bijna. Nouja, het was in ieder geval een wedstrijd waar je aan deel wilde nemen. Ook al moet er meteen bij gezegd worden dat je ook zeker niet de enige was geweest. Met maar liefst bijna dertig duizend videos (!) had GoPro een aardige kluif aan het vinden van degene die ook daadwerkelijk terug zouden komen in de highlights edit.

En daarmee ook meteen de grote vraag: hoeveel mensen zouden het gaan redden tot de highlights edit en hoeveel zouden ze van hen gebruiken? Om je in deze regenachtige kerstachtige dagen toch nog een beetje aan het werk te zetten: er waren 59 mensen die één miljoen dollar mochten gaan verdelen.

En nu zeg jij natuurlijk zonder te blinken dat ze dan stuk voor stuk bijna achttienduizend dollar kregen. En dat klopt! 17.857,- dollar om precies te zijn. Dat is het bedrag dat ze op hun bankrekening gestort krijgen van GoPro.

Poah. Dat had wel lekker geweest zeg. Helaas zaten we er niet tussen, maar dat komt ook wel een beetje omdat eeh… We niets hadden ingestuurd.

Tja, dan gaat het niet zo makkelijk he. Een van de winnaars was Meli, die geregeld hier op de frontpage voorbij komt met z’n drone en followcam activiteiten. Dus die hadden we wel verwacht, maar de andere 58 winnaars brachten zeker wat unieks mee naar de edit:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's