Video's - 17 december 2021   12:43 GoPro heeft tijdens GoPro Awards $1.000.000,- uitgedeeld aan deze inzendingen

Door:

Iedereen heeft de mogelijkheid gehad om kans te maken op die felbegeerde één miljoen dollar en blijkbaar is daar goed gebruik van gemaakt. Maar hoeveel winnaars zijn er en met wat voor beelden hebben ze gewonnen?

Dat is natuurlijk nog maar de vraag! Of nouja, wij weten het ondertussen omdat we de video hebben gezien en dit artikel hebben getikt, maar daarvoor wisten wij het natuurlijk ook niet.

Als je nu totaal geen idee hebt waar dit over gaat, maar gewoon hebt geklikt omdat je 1 miljoen dollar voorbij zag komen dan geven we je groot gelijk. Wie zou er niet zoiets groots willen winnen? En dat terwijl je enkel een video hoefde op te sturen die met je GoPro is gemaakt!

Naja, daar zit dus wel een beetje de catch van het verhaal, want deze winactie is onderdeel van de introductie van hun nieuwste model: de GoPro HERO10 Black. Die moest je hebben gekocht en een video mee hebben gemaakt. Alleen dan maakte je kans op dat miljoen.

Ja je moet er iets voor over hebben he! Investeren in de toekomst zullen we maar zeggen. Helaas ben je nu alleen te laat en moet je wachten tot de GoPro HERO11 Black uitkomt want dan doen ze dit waarschijnlijk ook gewoon nog eens. Denken we. Omdat ze het ook al bij de vorige HERO’s hebben gedaan.

Goed, jij bent natuurlijk benieuwd hoeveel inzendingen het einde van de streep hebben behaald en hoeveel ze hebben verdiend, right? Als echte Hollander wil je dat wel weten. Beetje vloeken dat jij dat had moeten zijn enzo, terwijl de regen buiten tegen de ramen aan kletst en het grijs en grauw is.

Wist je trouwens dat er meer dan 27.000 video’s zijn ingestuurd vanuit 131 landen?! Damn, das me een hoop zeg.

Ohja, natuurlijk, de hoeveelheid dollars voor de hoeveelheid gewonnen personen. 16.129 dollar krijgt iedere inzending die je hieronder terug gaat zien. Dus reken maar uit hoeveel dat er zijn.

Juist, 62 personen. Dat is nog eens lekker bijverdienen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's