Video's - 14 december 2021   17:10 GoPro propt alle hoogtepunten van 2021 in één leipe recap

Door:

“Best day ever let’s go. Yeah baby let’s do it!” Yep, de ‘Best of 2021’ van GoPro zit weer bomvol zieke actie waarvan je had gehoopt dat jij het deed! Kijken dus.

Dat gezegd hebbende komen we er meteen achter: F#ck het is alweer zo laat in het jaar. De tijd van terugkijken is begonnen. Maar waar gaan we dan in vredesnaam op terugkijken? Hoeveel bankhangsessies we hebben gehad omdat we niet op pad konden?

Als we de video van hieronder mogen geloven zijn we de enige die binnen hebben gezeten. Of het ligt gewoon aan het editwerk. Ja, het ligt aan het editwerk. Geen twijfel over mogelijk.

Want dat kan je natuurlijk meer dan prima aan de heren van GoPro overlaten en dat is nog maar eens bevestigd. We weten niet of Abe nog altijd achter de knoppen zit bij GoPro, maar oehlala wat is dit een brute promo geworden zeg.

Ja, we weten het, GoPro noemt het ‘best of 2021’, maar we weten allemaal dat dit soort video’s gewoon een ‘kijk eens hoe leip je leven had kunnen zijn als je een GoPro hebt’ video is. 

Wat natuurlijk niet meer dan fair is he, laten we dat even voorop stellen. GoPro wilt gewoon naar de maan en daar voorbij met de sales, dus je moet ook gewoon een GoPro kopen. Zeggen we heel vriendelijk, terwijl we er niets voor betaald krijgen door GoPro. En tja, dat je er dan achterkomt dat je leven alsnog maar stabiel saai is…

…Dat ligt waarschijnlijk aan je kantoorbaan. 

Want je moet wél op pad en van cliffs afspringen, of een stuntvliegtuig achtervolgen, door een kolkende vulkaan vliegen, of met driehonderd kilometer per uur langs bomen vliegen, of…

Naja, je snapt het punt waarschijnlijk wel. Verder ga je nog een hond op een surfboard, heel wat wintersportactie en brute mountainbike routes tegenkomen. 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's