Video's - 12 februari 2022   18:55 GoPro showt beste reclamecampagne ooit in deze nieuwe ‘top 10’

Door:

Als dit geen goede reclame is voor GoPro, dan weten wij het ook niet meer. 

Ondertussen heeft iedereen wel eens een GoPro in z’n handen gehad en eerlijk is eerlijk: de helft hiervan heeft ‘m ook wel eens laten vallen. Het gebeurt gewoon, daar hoeven we ons niet voor te schamen. Na de ‘staat hij aan?’ is ‘f*ck, doetie het nog?’ waarschijnlijk de tekst die het meest wordt gebruikt!

GoPro zelf heeft natuurlijk tergend veel content om iets mee te doen. Is het niet vanwege de Million Dollar Challenge, dan is het wel vanwege het feit dat iedereen z’n content gewoon op internet flikkert waardoor ze alleen maar ‘oh maar dat is leuke content’ hoeven te denken en een paar klikken later ligt hij al bij hen in de inbox.

Dus! Wat doe je dan als je al die leipe beelden voorbij ziet komen? Juist, dan maakt je een top 10 meest leipe actie met je GoPro! Maar wat komt er dan in voor? Want als we dus bijvoorbeeld naar die Million Dollar Challenge kijken dan is de concurrentie voor een top 10 lijst wel echt moordend te noemen.

Maar goed, de criteria van GoPro werd “Top 10 Times We’ve Put the GoPro Through Hell”, waardoor er gelukkig voor hen wel het een en ander afviel. Want met je motor een ravijn induiken is heel gaaf, maar daar laat je de GoPro niet door zweten. Sterker nog, waarschijnlijk als dat apparaat kon praten hoorde je ‘m ‘IS DIT ALLES WAT JE HEBT WAT EEN LACHERTJE BEN JE ZEG’ schreeuwen.

Gelukkig voor ons zijn er dus tien momenten geweest dat de shit echt aan was en dus kan je je voorbereiden op een raket die naar de ruimte gaat, een vulkaan, een vogel die een GoPro jat en… Verder moet je gewoon kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's