Video's - 12 januari 2021   11:16 GoPro sluit het jaar 2020 af met een highlights edit in 4K

Door:

Het mag dan wel halverwege januari zijn, voor dit soort gevallen kijken we wél graag terug naar 2020. Want waarom wachten met 4K beuken als je gewoon allerlei content tot je beschikking hebt?

Ja, nogal een vraag die aardig overbodig is en zeker als je GoPro heet. Die lui moeten me toch een database hebben aan video’s die ze ingestuurd krijgen… Poeeeh!

De afgelopen keer hielden ze de gebruikers van een GoPro HERO9 Black een enorme worst voor en op die worst stond: maak een zo leip mogelijke video, stuur die naar ons op en wie weet kom jij terug in de highlights edit. En stel dat je jezelf terugziet in die highlights edit mag je je gelukkig prijzen, aangezien je dan onderdeel bent van de 1.000.000,- dollar die we hiervoor hebben gereserveerd.

Eh, oke.

Bizar wel. 

Je snapt natuurlijk wel dat echt iedereen met deze actie aan de haal ging. Van elke amateur die heeft gespaard voor een nieuwe GoPro HERO 9 Black tot de pro’s die de action camera gewoon dagelijks meenemen op hun trip. 

Uiteindelijk waren er bijna dertig duizend inzendingen en kregen 59 personen de gelukkige tekst te horen dat ze bijna achttienduizend dollar rijker waren. KATSJIENG!

Goed, 2020 was dus een jaar die zonder twijfel de stempel r*kk*r d*n r*k krijgt, ook al zijn deze shots die hieronder klaar staan wel echt fijn te noemen. Oh, en voor de highlights edit van de GoPro HERO9 Black actie kan je hierrrr terecht. Die wil je hierna ook wel even zien. Want als GoPro ergens goed in is, dan is het wel leipe video’s in elkaar draaien. En, niet geheel onbelangrijk: de video duurt minder dan vier minuten.

Ps. Dikke tip van onze kant: Er staat geen rokkar den rok. Of rakker de rek. Dat je het even weet.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's