Video's - 12 april 2021   16:03 GoPro sluit het winterseizoen 2020/2021 af met een leipe highlights edit

Door:

Want ook al werd er minder dan voorheen geskied en gesnowboard, er was nog genoeg reden om de GoPro aan te slingeren en dat alles is nu in één leipe edit te zien!

En om je alvast even een voorproefje te geven: het is niet alleen ski en snowboard wat de klok slaat. Er is zeker meer wat je voorbij gaat zien komen. Want wat te denken van schaatsen, ijsduiken of met je mountainbike over de schansen van een slopestyle parcours?

En dan hebben we het nog niet gehad over sneeuwscooters door ongerepte sneeuw, buggy’s over ijsvlaktes, vrolijke honden door de sneeuw… Echt alles komt voorbij. En in dat geval mag de triple backflip natuurlijk niet ontbreken.

“The powder was deep, lines were steep, and the GoPro Family didn’t miss a beat”, aldus GoPro en hoe erg we het ook haten: ze hebben wel gelijk. Want ook al hebben wij bureaustrijders bar weinig meters gemaakt dit seizoen, er zijn natuurlijk wel genoeg mensen die wel degelijk hun strepen hebben kunnen trekken.

In de ongerepte sneeuw.

Terwijl de zon opkwam.

Auw…

Kijk bijvoorbeeld naar Paul de Groot en Loïc Isliker, die hebben er nog gewoon een webserie uit weten te beuken met Hidden Faces. Vol met positiviteit en gave avonturen. Het zijn mooie momenten in deze barre tijden. Daar was GoPro het ook mee eens en daarom is deze highlights edit nu te bekijken. Op naar een beter seizoen met meer meters.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's