Freestyle. Video's - 18 februari 2020   12:44 GoPro Snow Team neemt park van Mammoth Mountain over in sicke edit

Door:

Nondeju wat heeft GoPro toch weer een lekkere edit in elkaar weten te draaien en dat komt mede omdat ze een fijne ski & snowboard crew bij elkaar hebben gezet in Mammoth Mountain!

Want als we namen als Nico Porteous, Sven Thorgren, Tom Wallisch en Jesper Tjäder aan je voorleggen dan weet jij hoe laat het is.

Als dat niet het geval is, dan is het de hoogste tijd dat je echt even onder je steen vandaan gaat komen. Wallisch heeft namelijk met Good Company ondertussen een extra plek om z’n wintersportliefde aan je te showen, Tjäder gaat altijd creatief op rails en Thorgren en Porteous… Die verkopen zichzelf in de edit van hieronder.

En dan hebben we het nog niet over alle andere edits en films waar je ze van zou kunnen kennen hè. Hoe dan ook, GoPro heeft het viertal een aantal action cam’s meegegeven toen ze naar het park van Mammoth Mountain gingen en dat bleek een schot in de roos.

Waarbij de roos in dit geval echt niet te missen viel. Want los van elkaar hebben de atleten al zoveel talent in huis dat het kwijlen is, laat staan als ze met z’n allen tegelijk gaan. Het zal je dan ook niets verbazen dat we dit gaan zeggen, maar het resulteerde in beelden waar je vrolijk van wordt. Want onboard, follow cams, slowmotion… You name it en het zit erin!

Om het even een beetje kapot te relativeren is dat ergens ondertussen ook wel een beetje een eis als we kijken naar de beelden die GoPro normaliter het internet op sjouwt. Gelukkig doet deze edit niet onder voor de rest, check ‘m hier:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle