Video's - 16 november 2020   16:36 GoPro trapt het winterseizoen af met een bizar lekkere promo

Door:

Optimistisch blijven is de key deze winter en dat begrijpt GoPro blijkbaar ook. Want hoe krijg je mensen weer warm voor een periode waarin ze niet weten hoe het eruit gaat zien en of ze het überhaupt nog kunnen beoefenen?

Juistum, gewoon dikke shots afspelen en dat ongeveer totdat je er bij neervalt. Hoeveel dat is, is bij iedereen verschillend maar de kans is gewoon zeer aanwezig dat jij na het zien van deze beelden enorm veel zin hebt in de winter. Ook al komt dan meteen ook wel het volgende probleem om de hoek kijken:

Want je moet nog zeker een maand wachten voordat je weer naar Oostenrijk mag. Of nog meer, als je pech hebt. Naja. Als wij pech hebben. Want ondergetekende zit al ff te wachten op het groene licht waardoor hij z’n ski’s onder kan gaan binden. En dan bij thuiskomst niet in quarantaine hoeft.

Markus Kleveland trapt de video af en vanaf dat moment is het een rechte lijn naar volle bak enthousiast schreeuwen naar je scherm. Van pow tot park en van urban tot sneeuwscooteractie. Oh, en dan vergeten we de helikopters nog. Je merkt het al: you name it en GoPro heeft het in deze winterse promo gepropt.

Tot vreugde van eigenlijk iedereen op de wereld aangezien we het ons niet voor kunnen stellen dat er ook maar één iemand is die er niets van voelt. Heb je trouwens naar deze beelden gekeken en dacht je toen “maar ik heb zelf ook leipe video’s, dáár zouden ze wat mee moeten doen!” dan hebben we goed nieuws voor je. GoPro heeft namelijk 1.000.000 dollar gereserveerd voor de meest gave video’s die ze toegestuurd krijgen. Meer informatie vind je hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's