Video's - 2 december 2014   15:35 Grilosodes Seizoen 4: Boarden in Landgraaf & Dachstein

Door:

Daar is hij dan, de nieuwe Grilosodes die hier in Nederland is opgenomen! Marko Grilc heeft Roope Tonteri meegesleept naar ons koude kikkerlandje waar ze de Nederlandse snowboarder Jesse Augustinus meeten in Amsterdam. Daarna is het tijd voor SnowWorld Landgraaf om vervolgens snel weer door te gaan naar Oostenrijk! 

“Hey Roope, ik ga morgen naar Nederland om daar te boarden in SnowWorld, zin om mee te gaan?” “Oké, prima!” Kijk, zo makkelijk kan het gaan als je pro-snowboarder bent. Heb je even niks te doen en word je opgebeld door een van je maten dan sta je natuurlijk gelijk paraat met je snowboard! Roope begint zo onderhand ook nog eens een echte groupie/stalker van Marko te worden omdat hij bij zo’n beetje elke trip aanwezig is!

SnowWorld

Als je in Nederland aankomt moet je natuurlijk eerst even Amsterdam onveilig maken, anders ben je geen echte toerist. Na een ritje met de rondvaartboot gaan ze met de Limburgse snowboarder Jesse Augustinus mee richting Landgraaf om te gaan snowboarden in de grootste koelkast van Nederland. Het is tijd voor een snowboard avontuurtje in SnowWorld Landgraaf!

Toen SnowWorld te horen kreeg dat deze helden naar Landgraaf zouden gaan hebben wij hier al over geschreven en nu kunnen we dan eindelijk de beelden zien. Ze hebben het in ieder geval goed naar hun zin en ze laten nog een keertje zien waarom SnowWorld Landgraaf bekend staat als een van de beste skihallen ter wereld!

Dachstein

Marko Grilc heeft zichzelf als doel gesteld om in één seizoen in 20 landen te gaan snowboarden, dus na een dag spelen in Landgraaf is het toch echt tijd om naar de volgende locatie te trekken. Kortom, terug naar Amsterdam om het vliegtuig naar de volgende locatie te pakken: Dachstein in Oostenrijk!

Roope Tonteri was toch al met Marko Grilc meegegaan naar Nederland dus dacht hij: “Ach, Oostenrijk kan er ook nog wel bij!” Op deze gletsjer hebben ze een unit van een funpark weten te bouwen dus we snappen wel dat Roope nog steeds als groupie bij Grilo blijft hangen. Het seizoen van deze twee helden is in ieder geval heel goed begonnen en ze hebben al meer sneeuwuren kunnen pakken dan de meesten in een heel seizoen doen!

Meer zien van de avonturen van Grilo (en zijn groupies)? Check de vorige afleveringen hierrrr!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's