Video's - 25 juli 2016   16:59 Gus Kenworthy crasht over speciale kicker rail, neemt revanche in verse edit

Door:

Ouch… Een levenloze Gus Kenworthy, het zijn beelden die we op z’n zachtst gezegd totaal niet willen zien, maar helaas is ook dit onderdeel van de prachtige sport waar we allemaal zo enorm fan van zijn. Het gebeurde de Amerikaanse skiër afgelopen april in Telluride, Colorado toen hij voor een privé shoot aan de slag ging. De grootse plannen moesten alleen vrij baan maken voor andere zaken aangezien het al vrij snel fout ging op de speciale ‘kicker rail’!

Crashen, het is uiteraard een risico van het vak, ook al blijft het iets wat je niemand gunt. Wat betreft Gus had hij ergens niet heel erg veel te klagen met betrekking tot het crashen aangezien hij een prima seizoen heeft gedraaid! Maar goed, helaas voor Gus Kenworthy heeft ook hij weer even ondervonden dat het stunten niet altijd van een leien dakje gaat en tja, dat zoiets dan precies gebeurt wanneer alles klaar stond om er een mooie shoot van te maken…

…Dat overkomt je of overkomt je niet. Nu was het aan het begin van de vier daagse shoot, de volgende keer gebeurt het of helemaal niet of ergens anders op de rit. Hoe dan ook, Gus Kenworthy crashte uiteraard ook niet voor z’n lol, maar het heeft er uiteindelijk wel voor gezorgd dat, mede door het verhaal er achter, er een korte edit uit is gekomen die zeker de moeite waard is om naar te kijken!

Want aan de crash (hij knalde met z’n hoofd op de knuckle waardoor hij bewusteloos raakte) had hij een hersenschudding overgehouden en twee tanden verloren, maar drie dagen later stond hij alweer op de ski’s om alles recht te trekken. Zelf zegt Gus dat hij niet alles heeft kunnen doen wat hij in eerste instantie wilde ook al was hij naderhand toch tevreden gezien de omstandigheden. Nou Gus, wij hebben genoten van je korte edit hoor! Nouja, behalve van dat eerste gedeelte dan he.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's